Etusivu


Meiltä laadukkaat Nice Smile Finland kotivalkaisuun tarkoitetut tuotteet.


Kotivalkaisu on tämän päivän trendi.

Olemme alkaneet tuomaan maahan kotivalkaisutuotteita. Tuotteet on tarkoin valikoitu ja eettisten arvojemme mukaan. Tuotteita ei ole testattu mm. eläimillä. Myös tuotteet on henkilökunnan käytössä todettu hyviksi jonka jälkeen ne on otettu valikoimaan. Tutkimme jatkuvasti markkinoita, ja jos löydämme kiinnostavia tuotteita, niin kasvatamme valikoimaa tulevaisuudessa. Kaikki tuotteet kulkevat brändimme Nice Smile Finland alla. Nyt saatavana seuraavat tuotteet:

Valkaisukynä.

Valkaisukynällä saadaan 1-3 astetta valkoisemmat hampaat oikein käytettynä. Myös suosittelemme ostamaan valkaisukynän, jos on tehty hampaiden valkaisu. Tällä kynällä voit pitää valkaisua yllä ja saada valkaisun kestämään jopa vuoden pidempään. Mintun makuinen.

Aktiivi hiili.

Kookospähkinän kuoresta tehty aktiivihiili on henkilökunnan suosikki. Tällä menetelmällä saadaan nopeasti tuloksia ja pystytään poistamaan tummentumia hampaista tehokkaasti. Menetelmä on helppo, kastat hammasharjaa ja peset hampaat hiilellä. Kannattaa purskutella tehokkaasti pesun jälkeen ja pestä normaalisti hampaat tämän jälkeen. Käytä myös erillistä harjaa hiileä varten. Suosittelemme ostamaan bambuharjan meiltä. Hiileen on lisätty minttua. Pakkauksen koko on 30g.

Valkaiseva hammasvaahto.

Tämä tuote on uusi Suomen markkinoilla. Tällä vaahdolla viot pestä hampaat päivittäin normaalin hampaidenpesun lisäksi. Vaahto on hyvä tuote myös pitämään valkaisua yllä tai saada pari astetta valkoisemmat hampaat. Vaahtoon on lisätty mintun makua ja toimii samalla suunraikastajana.

Bambu hammasharja.

Hammasharja on tehty biohajoavasta materiaalista. Harja on medium soft. Suosittelemme tuotteitamme käytettävän juuri kyseisen hammasharjan kanssa.

Kaikki tuotteet on myynnissä vastaanotoillamme ja niitä saa tilata toimistostamme 045 6529973. Myös avaamme verkkokaupan osoitteeseen: nicesmile.fi