Porin hammaspiste

 Tarkoituksenamme on tarjota porilaisille hyvää hoitoa, asiakasystävällisillä hinnoilla ja rehellisesti suomenkielellä. Meidät tunnetaan siitä, että emme peri käynti- toimisto- tai muuta hoitoon kuulumatonta maksua.

Porin Hammaspiste

Porin hammaspiste on toiminut itsenäisyydenkatu 39:ssa yli 20 vuotta. Palvellaksemme potilaita paremmin, avasimme toisen toimipisteen Teljäntorin neljänteen kerrokseen. Itsenäisyydenkadun vastaanotto on lopetettu ja toiminta on siirretty Teljäntorille.

Tarkoituksenamme on tarjota porilaisille hyvää hoitoa, asiakasystävällisillä hinnoilla ja rehellisesti suomenkielellä. Myös molemmilla vastaanotoillamme vierailee suuhygienisti. Suuhygienistimme tekee myös hampaidenvalkaisuja.

Kokeneet hammaslääkärimme tekevät perushammashoidosta aina vaativampiin toimenpiteisiin, kuten implantit, sillat, laminaatit, purennan rekonstruktio, digitaalinen purenta-analyysi ja uniapneakiskot. Erikoisuutena tarjoamme hampaiden oikomista ilman hankalia rautoja. 

TELJÄNTORIN VASTAANOTTO

Porin hammaspiste avasi toisen vastaanoton Teljäntorin kauppakeskuksen 4. kerrokseen, hammaslääkäri Paula Luoman entisiin tiloihin. Kodikkaan vastaanoton ilme säilytettiin remontoinnista huolimatta.

Uusitut tilat saivat hammaslääkärikseen kokeneen Denise Bomanin. Denise on Espoosta kotoisin ja puhuu molempia kotimaisia kieliä. Denise on suorittanut useita esteettisen hammashoidon kursseja, etupäässä SACD:n järjestäminä. Hän on myös  kouluttautunut purentafysiologiassa maailmankuulussa Dawson Academyssa. Denise tekee mielelläni protetiikkaa ja hänellä on pätevyys Inman Alignerin käytössä.

Jos kärsit lievästä uniapneasta tai kuorsauksesta, niin kannattaa kysyä Deniseltä kuorsauskiskoista. Runsaasti edullista asiakaspaikoitustilaa pysäköintitasanteella ja Sampo-talon kattotasanteella.

 

Hammaslääkärit

 

Denise Boman-Vuorelma
Andrey Gaigel
 

Maksutapoina vastaanotoillamme käy käteinen ja maksukortit.  Mahdollisen laskun yhteydessä tarkistamme luottotiedot.

Ajankohtaista

Niko Kivelän paita arvottu!

01.04.2020
Kummipelaaja Niko Kivelältä saatu paita arvottu kaikkien tykkääjien kesken.

Hammaspiste ja Porin Ässät syventävät yhteistyötä.

27.11.2019
Pelaajille ja organisaatiolle alennusta hampaiden hoidosta.

Kärsitkö uniapneasta?

29.10.2019
Uniapnea on vaarallinen tauti ja pahimmassa tapauksessa voi johtaa jopa ennenaikaiseen kuolemaan.