Porin hammaspiste

 Tarkoituksenamme on tarjota porilaisille hyvää hoitoa, asiakasystävällisillä hinnoilla ja rehellisesti suomenkielellä. Meidät tunnetaan siitä, että emme peri käynti- toimisto- tai muuta hoitoon kuulumatonta maksua.

Porin Hammaspiste

Porin hammaspiste on toiminut itsenäisyydenkatu 39:ssa yli 20 vuotta. Palvellaksemme potilaita paremmin, avasimme uuden toimipisteen isolinnankatu 22, 2. kerrokseen.

Tarkoituksenamme on tarjota porilaisille hyvää hoitoa, asiakasystävällisillä hinnoilla ja rehellisesti suomenkielellä.  Vastaanotoillamme vierailee suuhygienisti. Suuhygienistimme tekee myös edullisia hampaiden tehovalkaisuja.

Kokeneet hammaslääkärimme tekevät perushammashoidosta aina vaativampiin toimenpiteisiin, kuten implantit, sillat, laminaatit, purennan rekonstruktio, digitaalinen purenta-analyysi ja uniapneakiskot. Erikoisuutena tarjoamme hampaiden oikomista ilman hankalia rautoja. 

ISOLINNANKADUN VASTAANOTTO

Porin hammaspiste avasi uuden vastaanoton, uusiin tiloihin, osoitteeseen isolinnankatu 22, toiseen  kerrokseen. Kodikkaan vastaanoton ilme saatiin käytämällä paikallisia alihankkijoita.

Uusitut tilat saivat hammaslääkärikseen kokeneen Denise Bomanin ja Matti Tuokon. Denise on Espoosta kotoisin ja puhuu molempia kotimaisia kieliä. Denise on suorittanut useita esteettisen hammashoidon kursseja, etupäässä SACD:n järjestäminä. Hän on myös  kouluttautunut purentafysiologiassa maailmankuulussa Dawson Academyssa. Denise tekee mielelläni protetiikkaa ja hänellä on pätevyys Inman Alignerin käytössä.

Jos kärsit lievästä uniapneasta tai kuorsauksesta, niin kannattaa kysyä Deniseltä kuorsauskiskoista. Vastaanotolla on myös koko leuan hammasröntgen.

 

Hammaslääkärit

 


Matti Tuokko

Vastaava hammashoitaja:

Minna Tammi

minna.tammi@hampaisto.fi

Puh: 040 557 8598


 

Maksutapoina vastaanotoillamme käy käteinen ja maksukortit.  Mahdollisen laskun yhteydessä tarkistamme luottotiedot.

Ajankohtaista

Hammaspisteen ja Ässien yhteistyö päättyy.

06.05.2021
Saimme tiedon, että Porin Ässät ei halua jatkaa yhteistyötä paikallisen toimijan kanssa.

Hampaiden tehovalkaisu sairauskassan piikkiin!

11.12.2020
Tiesitkö, että jotkut sairauskassat korvaavat hampaiden tehovalkaisun?

Hammaspiste muuttaa uusiin tiloihin!

10.12.2020
Asiakaskunnan kasvaessa muutamme isompiin tiloihin.