Porin hammaspiste

Porin hammaspiste on toiminut itsenäisyydenkatu 39:ssa yli 20 vuotta. Tarkoituksenamme on tarjota porilaisille hyvää hoitoa, asiakasystävällisillä hinnoilla ja rehellisesti suomenkielellä.

Porin Hammaspiste

Porin hammaspiste on toiminut itsenäisyydenkatu 39:ssa yli 20 vuotta. Palvellaksemme potilaita paremmin, avasimme toisen toimipisteen Teljäntorin neljänteen kerrokseen.

Tarkoituksenamme on tarjota porilaisille hyvää hoitoa, asiakasystävällisillä hinnoilla ja rehellisesti suomenkielellä. Myös molemmilla vastaanotoillamme vierailee suuhygienisti. Suuhygienistimme tekee myös hampaidenvalkaisuja.

Kokeneet hammaslääkärimme tekevät perushammashoidosta aina vaativampiin toimenpiteisiin, kuten implantit, Cerec-kruunut, sillat, laminaatit, purennan rekonstruktio, digitaalinen purenta-analyysi ja uniapneakiskot. Erikoisuutena tarjoamme hampaiden oikomista ilman hankalia rautoja. 

TELJÄNTORIN VASTAANOTTO

Porin hammaspiste avasi toisen vastaanoton Teljäntorin kauppakeskuksen 4. kerrokseen, hammaslääkäri Paula Luoman entisiin tiloihin. Kodikkaan vastaanoton ilme säilytettiin remontoinnista huolimatta.

Uusitut tilat saivat hammaslääkärikseen kokeneen Denise Bomanin. Denise on Espoosta kotoisin ja puhuu molempia kotimaisia kieliä. Denise on suorittanut useita esteettisen hammashoidon kursseja, etupäässä SACD:n järjestäminä. Hän on myös  kouluttautunut purentafysiologiassa maailmankuulussa Dawson Academyssa. Denise tekee mielelläni protetiikkaa ja hänellä on pätevyys Inman Alignerin käytössä.

Jos kärsit lievästä uniapneasta tai kuorsauksesta, niin kannattaa kysyä Deniseltä kuorsauskiskoista. Runsaasti edullista asiakaspaikoitustilaa pysäköintitasanteella ja Sampo-talon kattotasanteella.

ITSENÄISYYDENKADUN VASTAANOTTO

Porin hammaspisteellä on pitkät perinteet itsenäisyydenkatu 39:ssa. Kokeneet hammaslääkärimme jatkavat hammaspisteen perinteitä kunnioittavasti ja arvoja säilyttäen. Itsenäisyydenkadun vastaanotolla palveluina mm. perushammashoito, protetiikka, keraamiset paikat.

Särkypotilaille edelleen jätämme aikoja auki päivittäin. Kannattaa kysyä myös suosittua 

Hammaslääkärit

Denise Boman-Vuorelma
Anna-Leena Fagerroos
Andrey Gaigel
Konstantin Pantsenko
Kimmo Tiuraniemi

Maksutapoina vastaanotoillamme käy käteinen ja maksukortit.  Mahdollisen laskun yhteydessä tarkistamme luottotiedot.

Ajankohtaista

Leffalippu uusille asiakkaille!

12.09.2019
Jos olet miettinyt hampaiden tarkistusta ja leffassa käymistä, niin nyt on mahdollisuus yhdistää nämä täysin erillaiset kokemukset.

Lisää valkaisupäiviä! 21.9.2019 ja hinta vain 149€

09.08.2019
Näitä on toivottu ja kaikki ajat on aina menneet kaupaksi. Varaa omasi ja varmista hymysi!

Nukutushammashoitoa Porissa 10.10.2019

06.08.2019
Suositut nukutushoidot jatkuvat taas syksyllä. Paikkoja rajoitetusti.